English/Español/Català/
Els Fiasco Awards volen premiar els millors projectes de l'àmbit TIC que han acabat en FIASCO, a fi de potenciar l'esperit crític, fomentar l'actitud positiva envers els entrebancs del camí cap a l'èxit i, per què negar-ho, per divertir-nos! Més »
Don't be afraid (D'on ve el fred? - ¿Dónde vive Alfredo?)
Edicions anteriors

FIASCO AWARDS 2012

And the 2012 winner was...
BLACKBERRY s'ha endut el premi Fiasco Awards d'enguany, que ha estat lliurat a Barcelona en la seva quarta edició. Dels 3.613 votants 1.922 ho han decidit així.

FIASCO AWARDS 2011

Nova edició!

And the 2011 winner was...
GOOGLE BUZZ s'ha endut el premi Fiasco Awards, lliurat a Barcelona en la seva tercera edició. Dels 3.220 votants 2.817 ho han decidit així. S'ha lliurat també un accèssit a la candidatura de la votació electrònica-referèndum de la Diagonal de Barcelona.

FIASCO AWARDS 2010

Segona edició! L'organització dels Fiasco Awards és conscient que atorga el premi a un producte que no és encara al mercat, però després de consultar les bases del certamen afirma que no hi consta cap condició que impedeixi aquesta candidatura, convertida avui en premi per clara majoria. De tota manera, si d'aquí a un any la resposta del mercat no fa de l'iPad el pronosticat fiasco, l'organització es compromet a presentar l'edició 2010 dels Fiasco Awards com a un dels finalistes als Fiasco Awards 2011.

And the 2010 winner was...
iPAD. De les més de 7.000 persones que han votat a través de la web, 4.325 l'han considerat el fiasco de l'any.

FIASCO AWARDS 2009 (primera edició)

Com tan tantes coses en aquesta vida, la primera vegada es especial ;-) El primer pas d'un llarg camí.

And the 2009 winner was...
WINDOWS VISTA, de les 6.403 persones que heu votat, 5.222 heu considerat el sistema operatiu de Microsoft com un Gran Fiasco.

Accèssit per a...

SAGA, el Sistema d'Administració i Gestió Acadèmica del
Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha estat el segon projecte puntuat com Fiasco.

Descarrega't la nota de premsa